dokterdokter-new

Dokterdokter.nl is in 1999 opgericht en uitgegroeid tot een volwaardig medisch platform. Doelstelling van Dokterdokter.nl is om consumenten op een betrouwbare en hoogwaardige manier te informeren over alle aspecten van leefstijl, gezondheid, ziekte en medicijnen. De website behandelt allerlei onderwerpen op het gebied van gezond leven op een luchtige manier.

De opgenomen informatie op Dokterdokter.nl (meer dan 450 teksten over veel voorkomende gezondheidsklachten, informatie over het gebruik van medicijnen en een begrippenlijst waarin 15.000 medische termen helder worden toegelicht) wordt samengesteld en gecontroleerd door gerenommeerde medici. De artikelen van Gezond leven (meer dan 1.000 artikelen) schrijft de betrokken redactie.

Hiermee leveren wij een bijdrage aan de informatieverstrekking op het gebied van gezondheid met als doel de kwaliteit van de gezondheidszorg te verbeteren.

mock-up_imac_dd
dokterdokter_sfeer
Doelgroep

We richten ons op iedereen in Nederland die geïnteresseerd is in een gezond leven en gezond wil blijven.

Dokterdokter.nl is een ideaal platform om gezondheidsproducten aan te bieden. Producenten van gezonde voeding, voedingssupplementen en vrij verkrijgbare geneesmiddelen vinden op Dokterdokter.nl de juiste doelgroep.

Start typing and press Enter to search