Over de redactie

Onze contentmanagers produceren zowel redactionele content als content in samenwerking met klanten om hen te helpen hun doelgroep te bereiken. Hiervoor werken ze veel samen met verschillende partijen op het gebied van gezondheid, zoals farmaceuten, patiëntverenigingen en stichtingen.

 Door middel van Google keywordanalyses achterhalen de redacteurs naar welke informatie de doelgroep op zoek is en hoe ze het beste bereikt kan worden. De content die ze vervolgens ontwikkelen, is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en is tegelijkertijd begrijpelijk en aansprekend voor de lezer. Per campagne is een van de redactieleden projectleider en je vaste aanspreekpunt.

Onze redacteurs zijn bekend met belangrijke richtlijnen binnen de gezondheidscommunicatie (oa KOAG KAG en CGR richtlijnen). Binnen deze geldende regels weten ze de boodschap altijd treffend over te brengen. Meer weten over onze werkwijze, of ben je geïnteresseerd in een (redactionele) samenwerking? Michelle vertelt je er graag meer over!

michelle-rond-2

Michelle

Michelle behaalde haar MSc in Health Education & Promotion in Maastricht. Passend bij haar ambitie om gezondheid en welzijn te promoten, heeft ze daar ervaring opgedaan bij verschillende projecten voor onder andere Philips en het Rode Kruis. Bij Medical Media werkte ze als contentmanager aan verschillende campagnes in samenwerking met onder andere Novartis, Allergan, Medtronic, Unilever en Kanker.nl.

team-foto-alieke-mm2

Alieke

Als BSC in de biomedische wetenschappen heeft Alieke veel medisch inzicht. Naast haar baan als redacteur is ze bezig haar MSc te behalen op het gebied van beleid en communicatie in de gezondheidswetenschappen. Haar interesses voor wetenschapscommunicatie en de medische wereld komen samen bij haar werk voor Medical Media, waar zij wetenschappelijke kennis voor patiënten en zorgprofessionals begrijpelijk en bereikbaar maakt. Dit doet zij onder andere in samenwerking met Novartis en het Epilepsiefonds.

anne-rond

Anne

Anne heeft met haar achtergrond als intensive care verpleegkundige kennis van specialistische (ziekenhuis)zorg. Uitleg geven van complexe medische informatie is een tweede natuur geworden. Als redacteur hecht ze waarde aan medische accurate informatie en is het haar doel om evidence based onderzoek voor het brede publiek in heldere taal toegankelijk te maken.

matthijs-rond

Matthijs

Matthijs behaalde zijn BSc Biomedische wetenschappen en MSc Neurosciences aan de VU in Amsterdam. Daarna deed hij jarenlang ervaring op met fundamenteel en toegepast onderzoek in binnen- en buitenland. Momenteel richt hij zich met name op het communiceren van medische wetenschap naar het bredere publiek. Als redacteur bij Medical Media focust hij zich op het schrijven en actualiseren van artikelen over uiteenlopende medische onderwerpen, en het samenwerken met klanten binnen zijn vakgebied

Start typing and press Enter to search