Over het Medical Media team

Het team bestaat uit een combinatie van communicatie- en marketingspecialisten, webdevelopers en multimediadesigners.

martine2

Martine

Martine is de CEO van Medical Media. Door haar carrière in de zorgbranche en haar achtergrond in de fysiotherapie kent zij de zorgmarkt van binnenuit. Binnen Medical Media is Martine actief als algemeen directeur en is zij verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten van alle platformen. Martine heeft een passie voor digital Health en online marketing.

niels-foto-2

Niels

Niels is werkzaam als online marketeer en projectmanager bij Medical Media. Vanuit zijn achtergrond in communicatie & media design en advertising houdt hij zich dagelijks bezig met de online en offline zichtbaarheid en vindbaarheid van Medical Media.

martijn-rond

Martijn

Martijn is Head of Strategic Partnerships van Medical Media. Hij is verantwoordelijk voor sales en houdt zich bezig met de commerciële strategie. Sinds het begin van zijn carrière is hij actief binnen de online wereld en heeft hierin, vanuit verschillende perspectieven, veel kennis en ervaring opgedaan. Hij focust zich op het optimaal bedienen van de klanten.

dennis-rond

Dennis
Dennis is Sales Manager bij Medical Media. Zijn ervaring ligt in de media; hij heeft diverse functies bekleed binnen uitgeverijen in de offline en online media. Hij gaat hierdoor altijd voor het beste advies, tevreden klanten en blije gezichten.

Start typing and press Enter to search