Over het Medical Media team

Het team bestaat uit een combinatie van communicatie- en marketingspecialisten, webdevelopers en multimediadesigners.

martine2

Martine

Martine is de CEO van Medical Media en vormt samen met Pim het management. Door haar carrière in de zorgbranche en haar achtergrond in de fysiotherapie kent zij de zorgmarkt van binnenuit. Binnen Medical Media is Martine actief als algemeen directeur en is zij verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten van alle platformen. Martine heeft een passie voor digital Health en online marketing.

pim-rond

Pim

Pim is COO van Medical Media en vormt samen met Martine Rooth het management. Door zijn ruime ervaring in service- en dienstverlenende bedrijven in combinatie met zijn bedrijfskundige en LEAN-achtergrond houdt hij altijd de balans tussen de optimale klantbeleving en het behalen van goede resultaten. Hij heeft een passie om vernieuwende, online dienstverlening te creëren en de toegang tot de zorg laagdrempelig en toegankelijker te maken voor de zorgconsumenten.

marije-rond2

Marije

Marije heeft een achtergrond in communicatie en heeft zich gespecialiseerd in visuele communicatie en design- en projectmanagement. Zij zorgt ervoor dat de kwaliteit en professionaliteit van onze opdrachtgevers weerspiegeld wordt in hun online en offline presentatie. Als communicatieadviseur heeft Marije voor veel verschillende zorgorganisaties gewerkt zoals het Kenniscentrum Kinderpalliatieve Zorg, Erasmus MC, VvOCM en diverse eerstelijns zorggroepen en -praktijken.

janine-rond

Janine

Janine heeft een achtergrond in (digitale) marketing en communicatie. Tijdens haar studie heeft ze kennis opgedaan van zowel de technische aspecten als de vormgeving van communicatie-uitingen. Door deze kennis is ze werkzaam als projectmanager van diverse projecten en stuurt ze het team aan. Daarnaast is Janine ook verantwoordelijk voor de service en support van verschillende labels binnen de solvo-groep.

niels-foto-2

Niels

Niels is werkzaam als online marketeer en projectmanager bij Medical Media. Vanuit zijn achtergrond in communicatie & media design en advertising houdt hij zich dagelijks bezig met de online en offline zichtbaarheid en vindbaarheid van Medical Media.

patrick

Patrick

Patrick is uitgever van Medical Media. Hij is verantwoordelijk voor de uitgave van de content en advertenties op de websites. Ook onderhoudt Patrick de contacten met patiëntverenigingen, beroepsverenigingen en de farmaceutische industrie. Met deze partners werkt hij aan de optimale patient journey en ontwikkelt patient empowerment-projecten.

martijn-rond

Martijn

Martijn is Head of Strategic Partnerships van Medical Media. Hij is verantwoordelijk voor sales en houdt zich bezig met de commerciële strategie. Sinds het begin van zijn carrière is hij actief binnen de online wereld en heeft hierin, vanuit verschillende perspectieven, veel kennis en ervaring opgedaan. Hij focust zich op het optimaal bedienen van de klanten.

davy-rond

Davy

Davy heeft een achtergrond op het gebied van mediatechnologie. Door zijn passie in het bouwen van websites en het optimaliseren van websites voor zoekmachines, sluit zijn achtergrond goed aan bij Medical Media. Davy is verantwoordelijk voor de verschillende websites van Medical Media.

carmen-rond

Carmen

Carmen is communicatiemedewerker bij Medical Media. Door haar studie communicatie en het werken aan uiteenlopende projecten zet zij haar solide basis in communicatie, online-marketing en webdesign in voor Medical Media.

dennis-rond

Dennis
Dennis is Sales Manager bij Medical Media. Zijn ervaring ligt in de media; hij heeft diverse functies bekleed binnen uitgeverijen in de offline en online media. Hij gaat hierdoor altijd voor het beste advies, tevreden klanten en blije gezichten.

saskia-rond

Saskia
Saskia is office manager bij Medical Media. Ze heeft niet alleen management ervaring, maar door haar MSc neuropsychologie ook veel relevante kennis over gezondheidszorg. Als office manager is Saskia verantwoordelijk voor de dagelijkse administratieve taken en het ondersteunen van zowel het management als de verschillende Medical Media teams.

madelief-rond

Madelief

Madelief is werkzaam als communicatie en multimedia designer. Met de bijbehorende opleiding Communication and Multimedia Design houdt ze zich bezig met uiteenlopende projecten. Van het ontwerpen van infographics en huisstijl, tot het maken van een goede navigatiestructuur voor een website.

jennifer-rond

Jennifer

Jennifer is communicatie en multimedia designer bij Medical Media. Door haar studie Communicatie – International Event, Music and Entertainment studies kan ze zich inzetten op verschillende aspecten binnen de communicatie en marketing.  Zo houdt zij zich bezig met het maken van logo’s, posters en huisstijlen en concepten bedenken.

Start typing and press Enter to search